Personvernerklæring

HandleKrypto er eid og driftes av Balder Solutions AS, organisasjonsnummer 921 711 425, og utvikles av We Program IT (OS IT Programming AS), organisasjonsnummer 921 074 077. Balder Solutions AS vil bli omtalt som «HandleKrypto», «oss» eller «vi» i denne personvernerklæringen.

Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. Personvernerklæringen baserer seg på lovverket i Norge, hvor HandleKrypto holder til. Vi vil til enhver tid behandle dine personopplysninger i tråd med den gjeldende personvernlovgivning.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjema

Når du kontakter HandleKrypto ved bruk av kontaktskjema lagres den informasjonen som vi etterspør i kontaktskjemaet. Ditt spørsmål lar oss svare på den så fort vi ser den og kontaktinformasjonen må vi ha for å svare deg på spørsmålet ditt. Denne informasjonen lagres også på epost.

Chat Support

Dersom du kontakter HandleKrypto ved bruk av chat på nettsiden, vil vi lagre chat logg / historikk, sammen med ditt brukernavn, IP addresse, nettleser, og hvilke nettsider du er på eller beveger deg til. Dette gir oss bedre mulighet til å hjelpe kunden i ulike problemstillinger og raskere enn ellers. Videre brukes informasjonen til å analysere hvordan vår kundeservice arbeidere håndterer kundestøtte og hvordan du opplever kundestøtten du får.

Informasjonskapsler

Vi bruker cookies for å bedre brukeropplevelse og sikkerhet.

Cookies (informasjonskapsler) er små filer som ligger lagret i din nettleser eller på den enheten du bruker når du åpner en nettside. Som de fleste nettsider bruker vi cookies for å kunne gi deg en bedre, raskere og tryggere brukeropplevelse. Eksempelvis, bruker vi cookies til:

  • Å muliggjøre enkelte funksjoner i systemet.
  • Forbedre sikkerheten til din brukerkonto.
  • Gi innsikt i brukeratferd for forbedring av brukeropplevelsen.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Vi bruker industristandard analyseverktøy for analysering av besøkende, og disse verktøyene kan sette cookies i nettleseren din, for å gi innsikt i brukeratferd ved bruk av nettsiden. Databehandler samler, gjennom analyseverktøyet Google Analytics, inn avidentifiserte opplysninger om besøkende. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som brukes til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet og tjenesten som leveres. Eksempler på hva statistikken brukes til er: informasjon om hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Blokkere og slette informasjonskapsler

Hvis du ikke ønsker at det skal settes cookies når du besøker nettsiden så kan du endre på dette under innstillinger i nettleseren din. Mer informasjon om dette finner du under dokumentasjonen for din nettleser. Merk at hvis du skrur av muligheten nettsiden har til å sette cookies kan det påvirke brukeropplevelsen samt at noen funksjoner på siden ikke vil fungere.

Du kan også slette eksisterende cookies i nettleseren din. Se dokumentasjonen til din nettleser for mer informasjon om hvordan dette gjøres.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Nettsiden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Når du benytter deg av innhold fra andre nettsteder aksepterer du alle vilkår hos disse slik som personvern, anti hvitvasking, kundeinformasjon (kyc) og hva og hvordan disse nettsteder lagrer personopplysninger om deg. Vi anbefaler deg å sjekke deres personvernvilkår før du bruker disse tjenestene. Vi er ikke ansvarlig for deres bruk og samling av personopplysninger.

Linker til eksterne nettsider

Vår nettside inneholder linker til eksterne nettsider. Eierne av disse nettsidene kan samle data om deg. Vi anbefaler deg å sjekke deres personvernvilkår før du besøker dem. Vi er ikke ansvarlig for deres bruk og samling av personopplysninger.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Personopplysninger deles kun dersom det ligger gyldig grunnlag for det. Ved svært stor mistanke om kriminell aktivitet eller ved forespørsel er vi lovpålagt å gi ut informasjon til økokrim. Videre kan vi gi ut informasjon til eksterne tjenester etter din tillatelse.

For å kunne bruke dataen din på en effektiv måte, og for å tilby deg de beste tjenestene er det i enkelte tilfeller nødvendig å sende opplysninger til tredjeparter. Disse tredjepartene har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. HandleKrypto har ikke ansvar for innholdet og aktivitetene til de tilknyttede tjenestene. Likevel ønsker vi å beskytte integriteten til tjenestene vi leverer, og tar gjerne imot tilbakemeldinger på disse områdene.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Personopplysningene dine lagres så lenge det er nødvendig for formålet eller så lenge det er lovpålagt. Bokføringsplikten, bokføringsloven, lagringsplikt, hvitvaskingsloven og rapporteringsplikten påvirker hvor lenge vi er nødt til å lagre informasjonen din.

Nettstedets administratorer kan se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi endrer eller sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Ønsker du innsyn i informasjon HandleKrypto har om deg, eller dersom du har spørsmål eller innspill til vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte den behandlingsansvarlige i HandleKrypto eller send epost til kontakt@handlekrypto.no

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Informasjonssikkerhet blir tatt på alvor. Vi sørger for at personopplysningene dine er sikre ved tekniske og andre tiltak. Vi gjør ekstra tiltak for å hindre endring, tap eller misbruk.

Kun de som har behov for personopplysningene dine vil få tilgang til de. Opplysningene behandles i alle tilfelle konfidensielt.

Våre rutiner for datalekkasjer

Dersom det skjer en datalekkasje er vi lovpålagt å informere deg om det. Slik informasjon vil vi gi så snart som mulig, etter vi har løst problemet som forårsaket lekkasjen og anser det som trygt å utgi denne. Dette er for å hindre eventuelt ytterligere lekkasje. I alle tilfelle får du informasjon så fort som mulig fra oss om en lekkasje.